follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Utilaje constructii » Macarale » Judetul NEAMT
  home     Macarale   Judetul NEAMT

Macarale Neamt

Obtineti cel mai bun pret pentru macarale completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
macara 20 de tone, macara 30 de tone, macarale cu brat telescopic, macara pe pneuri, macara pe pneuri neamt (Piatra Neamt, NEAMT)
Firma noastra va pune la dispozitie spre inchiriere, macara pe pneuri cu brat telescopic krupp 30 gmt-at de 30 tone si macara pe pneuri cu brat telescopic coles hydra husky de 20 tone. servicii: inchiriere macara pe pneuri cu brat telescopic krupp 30 gmt-at de 30 tone, inchiriere macara pe pneuri cu brat telescopic coles hydra husky de 20 tone...
0727 *** ***Click aici!
macara cu brat telescopic, macara 20 de tone, macara piatra neamt, macara pe pneuri, macara 25 de tone (Piatra Neamt, NEAMT)
Sc. jacky construct s.r.l. ofera spre inchiriere macarale pe roti marca coles 20 t si mol 25 t in urmatoarele conditii, inchirierea se efectueaza in baza unui contract care se incheie intre parti, pretul oscileaza in functie de durata lucrarii. macaralele intrunesc toate conditiile tehnice de folosire conform standardelor iscir.macaralele sunt valabile pentru inchiriere nu numai in judetul neamt ci si in restul..
0752 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie